Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.  Regulament STAFF

  Mirell.R
  Mirell.R  Mesaje : 192

  Regulament STAFF Empty Regulament STAFF

  Mesaj Scris de Mirell.R Vin Apr 11, 2014 2:23 pm

  Rangul de moderator pe site-ul blue.fifaforum.biz presupune acceptarea in totalitate a regulamentului expus mai jos. In momentul in care ati fost avansat sunteti obligati sa respectati de facto regulamentul. Neacceptarea acestor reguli atrage obligatia persoanei respective de a cere sa fie scos din functie, in cazul in care acest lucru nu se intampla adminii va vor scoate din staff si nu o sa mai aveti vreodata posibilitatea sa reveniti.
  Rank-ul pe site este un privilegiu nu un drept

  » CAP. I - Regulamentul general al moderatorilor
  Art. 1 - REGULI GENERALE MODERATORI

  Al. 1- NU favorizati pe nimeni! Daca sunteti prinsi veti pierde rangul si nu veti mai putea intra in staff niciodata.
  Al. 2- Aveti obligatia de a indruma jucatorii de fiecare data cand sunteti rugat.
  Al. 3- Respectati de fiecare data deciziile adminilor! NU va bagati peste ei indiferent ca e reclamatia preluata de voi sau e specificat pentru moderatorul x! Admin-ul are prioritate si trebuie respectate deciziile lui!

  Al. 4- Daca nu va logati pe site 3 zile la rand, veti pierde rangul! Daca aveti probleme personale anuntati un admin sau trimiteti mail la: bojo.bojo96@yahoo.com

  Al. 5- Nu aveti voie sa confirmati scorurile si pentru adversari in meciurile directe! Este dreptul lor de a confirma.

  Al. 6- Orice reclamatie trebuie trecuta si la rezultate .

  Al. 7- Moderatorii sunt obligati sa preia si sa rezolve reclamatiile in ordine, nu sariti peste reclamatii pentru a rezolva reclamatia prietenului/fratelui.

  Al. 8- NU rezolvati nicio reclamatie pe messenger/skype/chat!!! Reclamatiile se rezolva DOAR la “Sectiunea de Reclamatii”. -

  Al. 9- NU aveti voie sa va rezolvati reclamatiile singuri.

  Al. 10- Orice reclamatie ce incrimineaza un coleg va fi rezolvata de catre admini, nu interveniti voi, trimite-ti PM adminilor si vor lua ei o decizie.

  Al. 11- Reclamatiile membrilor din staff au prioritate, indiferent ca sunt facut de 1 minut sau 5 ore se vor rezolva primele.

  Al. 12- Nu aveti voie sa stergeti jucatori pe motiv de cont multiplu daca nu aveti dovezi clare (dovada ca au acelasi IP).

  Al. 13- Aveti obligatia de a trimite PM adminilor cand stergeti un jucator si este inscris in competitii.


  » CAP. II - Sanctiuni

  Art. 2 - SANCTIUNI MODERATORI

  Al. 1- NU dati conturile altor jucatori! Daca sunteti prinsi, toate conturile implicate vor fi dezactivate si banate!

  Al. 2- Orice moderator ce ameninta cu retragerea dupa site din motive pur personale si nu o va face i se va retrage rangul.

  Al. 3- Orice moderator ce se suspenda singur de nervi/de stres/de frustrare sa-si ia adio de la site, va fi automat scos de sub moderare, va primi cont sters si ban pe IP.

  Al. 4- Aveti obligatia de a va prezenta la fiecare conferinta ceruta de admini (o data pe luna). Cine lipseste nemotivat de 2 ori va fi scos din staff.

  Al. 5- La 3 contestatii in care adminii v-au intors deciziile, pierdeti rangul. Ceea ce inseamna ca trebuie sa analizati de 2 ori decizia inainte sa o postati.


  INFO: Decizii perfecte pe o perioada de x luni, posibilitate de avansare la admin

  Observatie: Nu va bateti joc de Limba si Literatura Romana, nu abuzati de prescurtari, verificati de 3 ori continutul deciziei finale, pentru ca nu o mai puteti edita.

  Orice abatere de la aceste reguli va fi sanctionata drastic (pierderea rangului sau daca e cazul stergerea contului)

   Data/ora curentă este: Sam Mar 25, 2023 3:29 pm